Daka: Marrëveshja, përkushtim për avancimin e procesit zgjedhor Serri: Rekomandimet tona nuk janë zbatuar 

Daka: Marrëveshja, përkushtim për avancimin e procesit zgjedhor
Serri: Rekomandimet tona nuk janë zbatuar 

Zgjedhjet e 6 tetorit do t’I vëzhgojnë edhe vëzhguesit e Bashkimit  Evropian. KQZ sotnënshkroi marrëveshjen me Zyrën e Bashkimit Evropian dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme./21Media