Lekaj e konsideron njohje nga Serbia, linjën ajrore Prishtinë-Beograd

Lekaj e konsideron njohje nga Serbia, linjën ajrore Prishtinë-Beograd

Serbia është kthyer në tavolinën e bisedimeve, kështu thonë në Institutin Demokratik të Kosovës pas nënshkrimit të marrëveshjes për linjën ajrore Kosovë-Serbi. Në anën tjetër, ministri në detyrë i Infrastrukturës, Pal Lekaj thotë se, se kjo marrëveshje është përafrim i marrëveshjes finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë./21Media

(Përgatiti: Albulena Nuha, Kamera: Berat Bahtiri)