Prezantohet një trekëndësh problematik dashurie

Loading...

Prezantohet një trekëndësh problematik dashurie

Në Prishtinë u shfaq premiera e filmit “Martesa” të regjisores Blerta Zeqiri. Në film, trajtohet tema e  homoseksualizmit e cila konsiderohet ende tabu në Kosovë. Filmi  prezanton një trekëndësh dashurie mes dy meshkujsh dhe një gruaje. Filmi “Martesa” tashmë ka arritur të rrëmbej dy çmime ndërkombëtare ndërsa shtatë festivale ndërkombëtare kanë konfirmuar pranimin e filmit./21Media