Bytyqi: Të largohen tekstet me elemente diskriminuese

Bytyqi: Të largohen tekstet me elemente diskriminuese

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, prezantuan gjendjen ekzistuese të hapësirave shkollore në tërë vendin, si dhe hapësirave të nevojshme për realizimin e mësimit tërë ditor. Ministri i arsimit tha për RTV21 se po bëhet një analizë të mirëfilltë të teksteve shkollore ku është hetuar se ka libra të kualitetit të dobët – me gabime shkencore dhe elemente diskriminuese./21Media