Kadrijaj: Po marrëveshja për demarkacionin është në Kuvend.-Dërguti: Nuk e kemi të qartë se në cilin komision do të trajtohet.-Reçica: Marrëveshja nuk e përçan koalicionin PDK-AAK

Kadrijaj: Po marrëveshja për demarkacionin është në Kuvend.-Dërguti: Nuk e kemi të qartë se në cilin komision do të trajtohet.-Reçica: Marrëveshja nuk e përçan koalicionin PDK-AAK

Marrëveshja dhe raporti i komisionit shtetëror për shënjimin e kufirit me Malin e Zi tashmë është deponuar në Kuvend nga ana e Qeverisë. Përfaqësuesit e Komisionit për Punë të Jashtme paralajmërojnë se javën e ardhshme do ta trajtojnë këtë material për t’i hapur rrugë që të dal në seancë para deputetëve./21Media