Ligjëratat mbahen në Vushtrri dhe Mitrovicë

Ligjëratat mbahen në Vushtrri dhe Mitrovicë

Ministria e Punëve të Brendshme me mbështetjen e projektit të binjakëzimit të financuar nga BE-ja “Fuqizimi i institucioneve të Kosovës, në menaxhimin efektiv të migrimit”, edhe sot vazhdon takimet në kuadër të fushatës të vetëdijesimit për parandalimin e migrimit të parregullt.

Takimet informuese kundër migrimit kanë filluar dje dhe sot do të mbahen në Vushtrri dhe Mitrovicë me fillim nga ora 11:00.