Debati mbahet sot në Fakultetin Filozofik, në ora 13:00

Debati mbahet sot në Fakultetin Filozofik, në ora 13:00

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (YIHR-KS), sot organizon debatin e radhës “Historia në tekstet shkollore”.

Në debat do të diskutohet mbi diskursin e përdorur në librat e Historisë drejt ngjarjeve të ndryshme historike, duke kritikuar narrativat e njëanshme, mos përfshirjen e shumë grupeve sociale dhe lëvizjet e ndryshme qytetare.