Artistët holandez vijnë në njërën nga netët e festivalit

Artistët holandez vijnë në njërën nga netët e festivalit

Sot në magazinën e pasdites “Bon Bon” të RTV 21 u fol për edicionin e 16-të të festivalit ReMusica

Viktor Berisha tha se festivali nuk ka ndryshuar thelbësisht  por tha se vetëm është pasuruar, shkruan rtv21.tv

Ai njoftoi se kjo natë ka tri pjesë, pjesën moderne, pjesën e muzikave të epokave të ndryshme si dhe pjesën ku do të promovohen veprat e artistëve vendor.

Viktori po ashtu tha se në njërën nga netët do të jetë një coproduksion teatër dhe film të artistëve të Holandës i cili tha se do të mbahet më 26 maj.

Berisha u bëri thirrje publikut dhe të gjithë të interesuarve të jenë pjesë e këtij festivali./21Media