Shkruani gjërat që po ju stresojnë dhe gjërat për të cilat jeni mirënjohës në jetë

Loading...

Shkruani gjërat që po ju stresojnë dhe gjërat për të cilat jeni mirënjohës në jetë

Shqetësimet dhe stresi janë gjëra të zakonshme te shumica e njerëzve. Në fakt, 70 për qind e të rriturve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndjejnë stresin në përditshmëri.

Një mënyrë shumë e mirë për ta tejkaluar stresin është të mbani shënime.

Në njërën anë duhet të shkruani gjërat që po ju stresojnë, kurse gjithashtu duhet të shkruani në anën tjetër, gjërat për të cilat jeni mirënjohës në jetë.

Falënderimi mund të ndihmojë në largimin e stresit, duke mbajtur vëmendjen në gjërat pozite të jetës suaj.