Ky i ri nga Gjakova studion në Gjermani u krahasua me kitaristët e famshëm botërorë

Ky i ri nga Gjakova studion në Gjermani u krahasua me kitaristët e famshëm botërorë

Kitaristi i ri por me shumë potencial, Lorik Pylla, mbajti një koncert solistik në Gjakovë. Interpretimi i tij u vlerësua lart, disa madje e krahasuan me kitaristët më të mirë në botë. Lorik Pylla ka përfunduar shkollimin e mesëm në Kosovë dhe tashmë studion për kitarë në Gjermani./21Media