36 aksidente me të lënduar dhe dëme materiale

36 aksidente me të lënduar dhe dëme materiale

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 621 tiketa trafiku për shkelësit e rregullave të komunikacionit gjatë 24 orëve të fundit.

Fatmirësisht gjatë këtyre orëve në rrugët e Kosovës nuk është shënuar asnjë aksident me fatalitet, ndërsa 11 aksidente ishin me të lënduar, kurse 25 tjera vetëm me dëme materiale.

Policia arrestoi 22 persona, ku 11 prej tyre pas intervistimit kanë mbetur në mbajtje, ndërsa 4 janë dërguar në vuajtje të dënimit./21Media