Limaj: Vraniqi bëhet përfundimisht me shkollë siç e meriton.-Muharremaj: Shkolla në Vraniq sipas standardeve evropiane

Limaj: Vraniqi bëhet përfundimisht me shkollë siç e meriton.-Muharremaj: Shkolla në Vraniq sipas standardeve evropiane

 Në fshatin Vraniq të Komunës së Suharekës, u vu gurthemeli për ndërtimin e shkollës “Dëshmorët e Kombit”.
Ndërtimi i kësaj shkolle do të financohet nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe do të kushtojë mbi 1 milion euro./21Media