Zotime për projekte të ngjashme edhe në komunat tjera

Zotime për projekte të ngjashme edhe në komunat tjera

Komuna e Podujevës përfiton mbi 5 milionë euro kredi për financimin e projektit të ujërave të zeza në këtë komunë. Marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Finacave Bedri Hamza dhe drejtoresha për export në Uni Credit Bank Austria, Sabina Eder. U premtua që shumë shpejt, do të punohet për projekte të tilla edhe për komunat tjera të Kosovës, si Ferizaj, Istog, Graçanicë dhe Shtime./21Media