Lansohet fushata për siguri dhe shëndet në punë

Lansohet fushata për siguri dhe shëndet në punë

Zyra e BE-së në Kosovë lansoi fushatën për siguri dhe shëndet në vend të punës. U tha se qëllimi i kësaj fushate është promovimi i  parandalimit të rreziqeve nga substancat e rrezikshme në vende të punës. Me këtë rast përfaqësues të Zyrës së  BE-së në Kosovë, adresuan kritika sa i përket sigurisë në vendin e punës në Kosovë./21Media