Varrimi i Agim Kikajt bëhet sot në ora 17:00 në Fshatin Lupç i Poshtëm të Podujevës

Varrimi i Agim Kikajt bëhet sot në ora 17:00 në Fshatin Lupç i Poshtëm të Podujevës

LDK ka njoftuar se sot do të mbajë një mbledhje komemorative kushtuar aktivistit të tyre i cili vdiq mbrëmë, Agim Kika.

“Lidhja Demokratike e Kosovës organizon mbledhje komemorative për nder të jetës dhe veprës së Agim Kikajt, i cili u nda nga jeta një natë më parë. Mbledhja komemorative mbahet në ora 15:00 në Tetarin Kombëtar në Prishtinë”, thuhet në njoftim.

Po ashtu LDK ka treguar se varrimi i Agim Kikajt bëhet në ora 17:00 në Fshatin Lupç i Poshtëm të Podujevës./21Media