Shoqata “Nora” do të ndihmojë fëmijët me aftësi të kufizuara

Shoqata “Nora” do të ndihmojë fëmijët me aftësi të kufizuara

Në Gjakovë sonte mbahet Mbrëmja Humanitare Muzikore që  ka organizuar shoqata humanitare “Nora” nga Zvicra. Këngëtarë të shumtë të muzikës popullore do t’i argëtojnë personat që kanë zgjedhur që këtë natë ta kalojnë me muzikë por duke ndihmuar kështu fëmijët me aftësi të kufizuara.

Gazetari Lorik Bakija është në Gjakovë, për ta ndjekur këtë ngjarje, dhe na sjellë më shumë detaje nga kjo mbrëmje./21Media