Reportazhi rreth kultivimit të rrushit

Reportazhi rreth kultivimit të rrushit

Këtë të martë në reportazhin “Mbresë…” në Rtv21 do të shpalos mbresat e tij një nga kultivuesit e shumtë të rrushit dhe variateteve të tij në Rahovec, Gazmend Daka. Ai kësaj radhe nuk kursen rrëfimet për vizitorët në kantinën e familjes së tij dhe momentet e bukura të cilat kanë pasuar pas disa gotave me verë apo raki.

Për më shumë detaje ndiqeni reportazhin të marten në ora 16:30,  në kuadër të emisionit të pasdiës Bon bon./21Media