E pabesueshme

E pabesueshme

Artisti nga Edinburg, Alasdair Thomson krijon skulptura të gjerave të përditshme që nuk duken shumë të forta në shikim të parë.

Por, interesi i tij i vazhdueshëm në temën e veshjes dhe në mënyrën se si varet dhe rezulton në këto skulptura mermeri të sakta, është vështirë të besohet se ato janë prej guri, transmeton rtv21.tv.

Ky skulptor i trajnuar në Itali zotëron gdhendjen e skulpturave në shkallë të gjerë, si dhe elemente të tjera të gurit dekorativ.

Në veprat e tij të detajuara, ai portretizon objekte të lehta si veshje, funde, apo sende të tjera të veshjeve./21Media