Ka viktima

Ka viktima

Një varkë që mbante 52 emigrantë u fundos 13 milje detare në jugperëndim të Paxos në Greqi

Sipas informacioneve të fundit ka njerëz të vdekur. 16 persona janë shpëtuar ndërsa operacioni është duke u zhvilluar.

Operacioni përfshin 6 anije nga porti i Igoumenitsa, Korfuzi, Paxos dhe Lefkada. Anije lundruese gjithashtu kanë mbërritur në vend dhe 2 avionë super puma të cilët janë përfshirë në operacion.