Një person sot është mbytur në plazhin e Velipojës

Një person sot është mbytur në plazhin e Velipojës

Policia e Shqipërisë është njoftuar për këtë ngjarje dhe ka dalur në vendin e ngjarjes. Policia ka thënë paraprakisht se ka dyshime se mbytja ka ndodhur për shkak se personi ka pësuar atak kardiak.

Ende nuk bëhet me dije identiteti i personit që ka humbur jetën.