Brenda duket e mrekullueshme

Brenda duket e mrekullueshme

Kur bëhet fjalë për ndërtimin e shtëpisë së ëndrrave, njerëzit kanë shumë ide të ndryshme. Disa zgjedhin njëkatëshe të rehatshme dhe të vogla, të tjerët zgjedhin pallate luksoze. Sidoqoftë, ka një pjesë e vogël e atyre që vendosin të zbresin arkitekturën tradicionale dhe të ndërtojnë diçka krejtësisht të ndryshme, për shembull, një shtëpi me kontejnerë. Kjo është saktësisht ajo që bëri projektuesi Will Breaux dhe tani ai është një pronar krenar i një shtëpie të ndërtuar vetëm jashtë kontejnerëve të transportit.

Shtëpia e tij e re është e vendosur në rrugën McGowen në Houston. Sipas pronarit, shtëpia e tij me 11 kontejnerë është struktura më e gjerë në llojin e saj, transmeton rtv21.tv.

Kontejnerët janë grumbulluar mbi njëri-tjetrin për të krijuar një shtëpi trekatëshe, të kompletuar me një kuvertë në çati.

Breaux dëshironte të ndërtonte shtëpinë e tij që nga fillimi i viteve 2000, megjithatë, për një kohë të gjatë ai luftoi të gjente dikë që do të hartonte llojin e shtëpisë që dëshironte, kështu që Breaux vendosi ta bënte vetë.

Sidoqoftë, burri, i cili nuk është një ndërtues profesionist, nuk kishte njohuri për atë që do të duhej për të ndërtuar shtëpinë e tij të ëndrrave. Por ai ishte i vendosur të bënte gjithçka që duhej.

Gjëja e parë që ai bëri ishte të krijonte një skicë 3D të shtëpisë.

Pasi kaloi orë të tëra duke mësuar gjithçka për ndërtimin e një shtëpie jashtë kontejnerëve të transportit, Breaux tani është një pronar krenar i një shtëpie mbresëlënëse prej 2 mijë e 500 m2. Tani shtëpia është e mobiluar plotësisht dhe duket ashtu si e kishte imagjinuar Breaux./21Media