Me këtë veprim “Cani” tregon se a është në lidhje me “Sanemin” jashtë serialit

Cani ngjalli reagime Aktorët e njohur, Demet Ozdemir dhe Can Yaman kanë rrëmbyer zemrat e fansave me rolet e tyre në serialin “Erkenci Kus”, një nga serialet turke më të shikuara aktualisht. Çifti i serialit … Continue reading Me këtë veprim “Cani” tregon se a është në lidhje me “Sanemin” jashtë serialit