Sot ne vendin tone do të jetë mot i ndryshueshëm i vrenjtur, i ngrohtë dhe i paqëndrueshëm, nga mesi i ditës me disa sagë të shkurtër dhe stuhi.

Sot ne vendin tone do të jetë mot i ndryshueshëm i vrenjtur, i ngrohtë dhe i paqëndrueshëm, nga mesi i ditës me disa sagë të shkurtër dhe stuhi.

Temperatura e mëngjesit do të jetë 14 deri 19 gradë, dhe dita më e lartë do të jetë nga 27 në 31 gradë.

Kushtet relativisht të favorshme biometeorologjike jane te pershtatshme për shumicën e të sëmurëve kronikë. Kujdes iu këshillohet asthmatikëve dhe pacientëveme semundje të zemrës. Reaksionet meteoropatike janë të mundshme në formën e dhimbjes së kokës dhe lodhjes./21Media