I ftuar sonte në emisionin “Argument Plus” ishte kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi

I ftuar sonte në emisionin “Argument Plus” ishte kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi

Krasniqi nuk pajtohet me diskursin dhe veprimet e përdorura gjatë debateve të fundit politike, shkruan rtv21.tv.

Ai shprehet se i vjen rëndë kur në debate përdoret një gjuhë tepër denigruese për njeri tjetrin, ku njerëzit armiqësohen e grushtohen.

Krasniqi thekson që këta njerëz shkojnë në këto debate politike për të shfaqur vizionet e politikat e tyre, dhe duhet ta bëjnë këtë e jo të merren me histori personale./21Media