Mediat italiane vlerësojnë transformimet e bëra vitet e fundit në Tiranë

Mediat italiane vlerësojnë transformimet e bëra vitet e fundit në Tiranë

Gazeta më e madhe italiane, “Corriere Della Sera” përmes nje artikulli për kryeqytetin shqiptar, evidenton ndryshimet e mëdha, por edhe ritmin e kryebashkaikut të Tiranës, Erion Veliaj, që sipas medias italiane, vrapon për të përfunduar punët e nisura, raporton Vzionplus.

Për “Corriere Della Sera”, Tirana me cilësitë dhe defektet e saj, është sinteza e fytyrës se re të vendit ballkanas.