Meghan Merkle përsëri kundër protokollit mbretëror

Meghan Merkle përsëri kundër protokollit mbretëror

Këtë vit familja mbretërore nuk do të shkojë për gjueti shpendësh, traditë që është bërë për çdo vit. Kjo ka ndodhur pasi dukesha Meghan Markle ka dalë kundër kësaj tradite, pasi ajo është aktiviste për të drejtat e kafshëve.

Mësohet se pas këtij vendimi të dukeshës, e gjithë familja hoqi dorë nga gjuetia dhe vendosi të mos e realizojë këtë vit.

Disa herë Markle ka dalë kundër traditave dhe rregullave që përfshin protokolli mbretëror.

Në disa raste të tjera ajo ka vendosur të mos marrë pjesë në aktivitete të ndryshme për shkak të preferencave të saj personale që ishin të kundërta me protokollin./21Media