Sokoli: Kam dashur të ketë një arkiv për atë që ndodhur, kurse jemi të zhgënjyer me shtetit, kriminelët enden të lirë

Sokoli: Kam dashur të ketë një arkiv për atë që ndodhur, kurse jemi të zhgënjyer me shtetit, kriminelët enden të lirë

Gjokë Sokoli, nga fshati Mejë i Gjakovës,  shtëpinë e tij e ka shndërruar në muze të dëshmive të krimit, vuajtjeve dhe sakrificës së popullit shqiptar nga regjimi serb.

Ai thotë se i dinë emrat edhe mbiemrat e kriminelëve që kryen  Masakrën e Mejesë, e cila është një nga masakrat më të tmerrshme të luftës ku u  ekzekutuar 376 meshkuj shqiptarë./21Media