Sot do të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Ministrisë së Diasporës

Loading...

Sot do të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Ministrisë së Diasporës

Në praninë e Ministrit të Kulturës, Rinisisë dhe Sportit, Kujtim Shala dhe ministrit tëi Diasporës, Valon Murati, sot nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare të Kosovës dhe Ministrisë së Diasporës.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga Fazli Gajraku, drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës dhe Avdyl Lipovecit, drejtor i Departamentit për Ruajtjen dhe Kultivimin e Arsimit dhe Kulturës në Diasporë./21Media