Gjërat e vjetra gjithmonë mund t’i përdorni për diçka të re

Gjërat e vjetra gjithmonë mund t’i përdorni për diçka të re

Kur diçka prishet ose bëhet e padobishme, zakonisht e hidhni  atë.

Nuk ka shumë njerëz që e kuptojnë se gjërat e vjetra gjithmonë mund të përdoren për diçka.

Mjaftojnë idetë dhe dëshira për të punuar me to. Gjërat e përpunuara janë të thjeshta, por duken mahnitëse.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga krijimet e njerëzve, të cilët kanë dëshmuar se sendet e vjetra mund t’i shndërroni në diçka të bukur. /21Media