Shishet e plastikës  mund t’i ktheni në dekore të ndryshme

Shishet e plastikës  mund t’i ktheni në dekore të ndryshme

Çdo ditë shishet e plastikës përdoren për ujë. Në shumicën e rasteve ato përdoren vetëm një herë.

Por, a e keni ditur se këto shishe mund të ju kryejnë edhe punë tjera.

Mjafton ideja, dhe me disa intervenime të vogla ato mund t’i ktheni në dekore shumë të bukura për shtëpitë e juaja.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga këto dekore të punuara nga  shishet e plastikes. /21Media