Disa ide për flokët tuaja

Disa ide për flokët tuaja

Flokët mund të jenë mjaft të vështira për t’u marrë me to ndonjëherë, por për fat të mirë, ka shumë mënyra për të bërë diçka të ndryshme me to.

Ju mund t’i drejtoheni profesionistëve dhe të paguani ndonjë stilist për t’iu ndihmuar.

Por, mund të kurseni kohë dhe para me idetë në vazhdim.

Në vijim shikoni fotot dhe zgjidhni stilin e flokëve që iu përshtatet më shumë/21Media