Zvogëlohen kolonat e automjeteve në Merdarë- pritjet deri në 50 minuta

Zvogëlohen kolonat e automjeteve në Merdarë- pritjet deri në 50 minuta

Ndonëse në prag të krishtlindjes fluksi i bashkatdhetarëve shkaktoi kolona të gjatja dhe pritje shumëorëshe në pikën Kufitare në Merdare, gjendja sot ishte më ndryshe. Apeli i Policisë së Kosovës për bashkatdhetarët që të shmangin këtë vendkalimin kufitar duket se bëri punë. (Teksti- Aurela Elshani, kamera-Orhan Bylykbash )./21Media