Analistët: Porosia e saj, pozitive

Loading...

Analistët: Porosia e saj, pozitive

Pas takimit me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama, kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel tha se Shqipëria ka bërë hapa pozitiv drejt integrimit në BE dhe garanoi mbështetjen e qeverisë gjermane për këtë process. Analistët në Shqipëri këtë deklaratë të kancelares merkel e kanë vlerësuar positive për vendin.