Sipas Merkelit Muret nuk e zgjidhin problemin e emigracionit

Sipas Merkelit Muret nuk e zgjidhin problemin e emigracionit

Kancelarja gjermane, Angela Merkel ka deklaruar sot se ngritja e mureve dhe izolimi, nuk do të zgjidhin problemet e migrimit.

Merkel ka thënë se historia ka treguar se presionet e migrimit janë zgjidhur vetëm kur shteti ka negociuar, raporton Reuters.