Secila shtëpi e ka së paku një lule të tillë

Secila shtëpi e ka së paku një lule të tillë

Kaktusi është lulja më e kërkuar e ditëve të sotme, kështu të paktën ka deklaruar një pronare e lulishtes së kaktuseve në Londër, Janelle Leon.

Leon ka treguar për The Guardian se kaktues janë lulet më të kërkuara dhe se çdo vikend ajo shet një kaktus të madh, një ekzemplar i tillë që kushton mjaft.

“Kaktuset i përshtaten gjeneratës së re, e cila dëshiron të punojë sa më pak, ndërkaq të fitojë sa më shumë”, është shprehur Leon./21Media