Disa shembuj mjaft interesant

Disa shembuj mjaft interesant

Mësuesit e dinë se gjëja më e vështirë për punën e tyre është nxitja e interesit të nxënësve në lëndën e tyre. Dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të jesh kreativ dhe të gjesh një qasje jo standarde.

Për shembull, duke provuar se shkenca mund ta kthejë një person në një superhero që nuk mund të dëmtohet as nga një çekiç, ose duke treguar ekuilibër të pamundur.

Më poshtë ju sjellim disa mësues që e trajtojnë mësimin si diçka më shumë se vetëm një punë të rregullt dhe përpiqen sa të jetë e mundur të bëjnë procesin e mësimit argëtues dhe interesant./21Media

“Mësuesi im i kimisë i ngjiti kalkulatorët në tulla kështu që nxënësit nuk mund të vidhshin”

“Sa herë që shoh fotografi në fletoret e nxënësve të mi, nuk mund të ndihmojë por të shtoj diçka me lapsin tim të kuq”

“Mësuesi im mban një pamje të fytyrës së tij për të siguruar që asnjë student të mos i humba gjatë stërvitjeve”

“Njerëz të rinj u bashkuan me klasën tonë të artit, kështu që në vend që të shtypnim një kopje të re të klasës, mësuesi ynë thjesht i vizatoi ata”

“Duhet të marrësh vëmendje disi”

Universiteti i Bangkokut i bën studentët të mbajnë helmeta anti-mashtrim gjatë provimeve afatmesme