Viktimat e stuhisë në Florence në Karolinë e Jugut, po marrin ndihmë të madhe nga Michael Jordan

Viktimat e stuhisë në Florence në Karolinë e Jugut, po marrin ndihmë të madhe nga Michael Jordan

Ylli i NBA ka dhënë donacion 2 milionë dollarë për të ndihmuar të gjithë të prekurit nga kjo stuhi.

Jordan i cili ka në pronësi klubin e basketbollit Charlotte Hornets — ka thënë se 1 milionë dollarë i ka dhuruar për Kryqin e Kuq Amerikan dhe 1 milionë dollarë për Fondacionin për të ndihmuar me ushqime te prekurit nga stuhia.

Ekipi gjithashtu ka dizajnuar disa bluza “Carolina Strong”, të cilat do të shiten dhe parat e mbledhura do të shkojnë për viktimat e prekura./21Media