Përmes fotografive,  katër momente historike të Kosovës

Përmes fotografive,  katër momente historike të Kosovës

Në shënim të dhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, në Galerinë e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë, është hapur ekspozita “Midis ëndrrës dhe realitetit” e  artistes Eliza Hoxha. Ajo ka prezantuar fotografi nga katër momente historike të Kosovës./21Media