Janë shitur dy fanella të basketbollistit

Janë shitur dy fanella të basketbollistit

Edhe pse “në pension”, Kobe Bryant vazhdon të udhëheqë dhe inspirojë Los Angeles Lakers.

Agjencia AEG, që merret me marketingun e klubit dhe të “Staples Center”, ku luan ekipi, ka bërë te ditur se janë shitur dy fanella të Kobe Bryant, nr 8 dhe nr 24, që sollën një fitim neto prej 824 mije dollarë.

Për dy dekada, Kobe Bryant nga NBA e mbylli rrugën e tij për pesë kampionate me Los Angeles Lakers.