Sipas tyre, terroristët janë armiq të Zotit dhe njerëzimit

Sipas tyre, terroristët janë armiq të Zotit dhe njerëzimit

Mijëra myslimanë kanë protestuar qetë në rrugët e Londrës kundër ISIS-it dhe terrorizmit, transmeton Indepedent.

Protestuesit kanë marshuar nëpër rrugët e Londrës duke mbajtur pankarta në të cilën shkruante se terroristët janë armiq të Zotit dhe njerëzimit, ndërsa ISIS nuk është as shtet as pjesë e islamit.