Kujtim Gashi i përsëriti premtimet e vitit të kaluar

Kujtim Gashi i përsëriti premtimet e vitit të kaluar

Ministri i Kulturës Kujtim Gashi, prej se ka marrë mandatin e tij, për herë të parë vizitoi Ansamblin e Këngëve dhe Valleve “Shota”. Me këtë rast, uroi drejtorin e këtij institucioni, Shefqet Gjocajn për vazhdimin e mandatit të tij të dytë si dhe për të përsëritur premtimet e bëra gjatë vitit të kaluar./21Media