Janë publikuar sot disa foto “interesante” të ministrit të Brendshëm Italian, Matteo Salvini

Janë publikuar sot disa foto “interesante” të ministrit të Brendshëm Italian, Matteo Salvini

Ai shihet në krahët e prezantues së njohur, Elisa Isoardi, duke shijuar pushimet së bashku. Çifti u pa duke u puthur e përkëdhelur në publik, kështu duke treguar për dashurinë e madhe që kanë ndaj njëri-tjetrit.

Këto foto janë publikuar nga revista “Chi”, e cila gjithashtu pak javë më pari pati zbuluar se çifti kanë nisur zyrtarisht bashkëjetesën, në qendër të Romës.

Historia e dashurisë së tyre u zbulua në vitin 2015 dhe më pas u konfirmua edhe nga vetë ata./21Media