Festivali Ndërkombëtar i Animacionit

Loading...

Festivali Ndërkombëtar i Animacionit

Ministrja e sapoemëruar e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, vizitoi ekspozitën e Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit “Anibar” në Galerinë e Arteve në Pejë, me ç ’rast ajo u prit nga drejtori i Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit “Anibar”, Vullnet Sanaja dhe nga kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri.

Po ashtu, Dumoshi vizitoi edhe Kinemanë “Jusuf Gërvalla” dhe nga organizatorët e Festivalit u njoftua në lidhje me punën e tyre rreth Festivalit.

Ministrja u shpreh e kënaqur me entuziazmin e të rinjve kreativ, dhe u shpreh se MKRS-ja është e përkushtuar që të ndihmojë jetën kulturore të Kosovës duke krijuar kushte më të mira dhe duke e subvencionuar atë.

Ndërsa nga ana e tij, Sanaja e falënderoi atë për vizitën dhe për gatishmërinë për të bashkëpunuar edhe në të ardhmen./21Media