​2,357 miliardë Euro të hyra të projektuara

​2,357 miliardë Euro të hyra të projektuara

Miratohet Buxheti për vitin 2020. Kjo u bë në një seancë të jashtëzakonshme që u zhvillua pa praninë e partive opozitare dhe përfunddoi në mëngjesin e sotëm. Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi tha se buxheti për vitin 2020 parashikon një rritje prej 4,2 për qind./21Media