Ministria me porosi për disaporën

Ministria me porosi për disaporën

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, me anë të një videoje sensibilizuese u ka bërë thirrje qytetarëve të Republikës së Kosovës, veçanërisht diasporës që të mos bien pre e mashtrimeve me bileta të fluturimeve.

Përmes kësaj, Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka për qëllim evitimin e situatave të viteve të kaluara, të mashtrimit me bileta të fluturimeve./21Media