Në Mitrovicë shënohet ‘Eksodi 99’ - 20 vjet nga dëbimi i shqiptarëve nga Kosova

Në Mitrovicë shënohet ‘Eksodi 99’ – 20 vjet nga dëbimi i shqiptarëve nga Kosova

Me moton “Përkujtojmë tragjedinë- Festojmë lirinë”,  në Mitrovicë u shënua 20-vjetori i eksodit, kur gjatë luftës rreth një milion shqiptarë  u dëbuan dhunshëm nga Kosova drejtë Shqipërisë dhe Maqedonisë./21Media