Modele flokësh që mund të krijoni në 5 minuta gjatë verës

1 min read

Vera është një kohë e shkëlqyer për të eksperimentuar me stilin tuaj. Por kur moti është vërtet i nxehtë, vajzat preferojnë të gërshetojnë flokët e gjatë ose të mbajnë një bisht të zakonshëm. 

Lëshoni kreativitetin tuaj edhe në flokë dhe mund të dukeni të mrekullueshëm edhe në vapën e nxehtë!

Më poshtë i gjeni disa modele  interesante të flokëve që mund të bëhen në vetëm pak minuta./21Media