Të gjithë kemi nevojë për një ndryshim të vogël në jetën tonë herë pas here qoftë flokë ose veshje

Të gjithë kemi nevojë për një ndryshim të vogël në jetën tonë herë pas here qoftë flokë ose veshje

Një nga mënyrat më të thjeshta për të transformuar veten dhe të jetë e dukshme është përmes transformimeve të flokëve.

A jeni ndonjëherë shumë në qejf për të bërë një transformim të flokëve, por edhe të frikësuar nga ndryshimi? Po sikur të mos të pëlqesh se si do të dukesh, çka nëse floktari nuk e bën punën? Çfarë ndodh nëse pas kohës duke u përpjekur të vendosni për ngjyrën e përsosur të flokëve apo të nxirrni në pah, ju ndjeheni sikur keni bërë zgjedhjen e gabuar dhe prerja e tyre super të shkurtër nuk do t’i bëjë gjërat më mirë?, përcjell rtv21.tv

Është e gjitha një sfidë e tillë. Veçanërisht për të pavendosurit. Dhe për ata që merren me stilimi i flokëve. Imazhet në vazhdim do të ju shkrijnë së qeshuri njëkohësisht do të iu bëjnë skpetik se kujt të ia besoni modelimin e flokëve tuaja./21Media