Emina në instagram  ka pyetur fansat se a ngjajnë ato dyja

Emina në instagram  ka pyetur fansat se a ngjajnë ato dyja

Modelja e njohur shqiptare, Emina Cunmulaj së fundi ka publikuar një fotografi interesante.Kështu ajo ka bërë dy fotografi bashkë duke sjellur Eminën kur ishte e vogël si dhe vajzën e saj.

Emina në instagram  ka pyetet fansat se a ngjajnë ato dyja.

Komente kishte nga më të ndryshmet, derisa disa thonin se ngjajnë, të tjerët thoshin jo, por një gjë vërehet se që të dyja duken mjaftë të bukura./21Media