Anëtarët e " Metallica" me flamurin kombëtar shqiptar

Anëtarët e ” Metallica” me flamurin kombëtar shqiptar

Rock grupi i njohur “Metallica” gjatë koncertit në Londër kishte përshëndetur shqiptarët.

Gjatë një turneu botëror në vitin 2017, James Hetfield i bendit “Metallica” kishte përshëndetur shqiptarët.

Anëtarët e bendit” Metallica” gjithashtu kishin pozuar me flamurin kombëtar shqiptar, të cilin e kishin marrë dhuratë nga një fans, i cili është anëtar i një bendi në Tiranë.

“Metallica” është grup mjaft i njohur amerikan. Grupi ishte formuar në vitin 1981 në Los Anxheles, Kaliforni nga Lars Ulrich dhe James Hetfield./21Media